Over ons

Ik ben Jos de Vries

Ik ben 54 jaar en woonachtig in Kesteren. Na ruim 30 jaar voor werkgevers de boekhouding te hebben verzorgd heb ik er op 1 januari 2013 voor gekozen om als freelance boekhouder aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik ruim 6 jaar onderweg en heb ik geen enkel moment spijt gehad van deze keuze.

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 70 ondernemers en particulieren aan mij kunnen binden.

Sinds 1 december 2019 werk ik samen met mijn dochter Jacquinta de Vries. Deze zomer cum laude geslaagd voor haar boekhoudopleiding en net zo enthousiast als ik.

Wat mij het meest is bevallen na de afgelopen 6 jaar is de informatieve en mentale ondersteuning aan vele ondernemers. Boekhouden is een ding waar je gevoel voor en inzicht in moet hebben. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Buiten het boekhouden krijgt een ondernemer met allerlei randzaken en vraagstukken te maken. Iedere ondernemer kan bij mij terecht voor duidelijke informatie of voor een onderbouwd advies.

Mijn uitgangspunten voor een opdracht zijn openheid, eerlijkheid en persoonlijk. Je betaald bij mij nooit meer dan nodig is en de wensen, mogelijkheden en beperkingen van de opdrachtgever zijn het uitgangspunt bij de samenwerking